Vad tycker mina kunder?

Client
Jag känner att fokuset på mer frukt och grönt i smoothisarna har gjort mig gott. Jag är piggare, friskare och sötsuget är som bortblåst. Att tänka på att äta mer protein samtidigt som att jag skall äta kolhydrater och fett i ungefärlig vanlig mängd känns sunt. Jag skall inte utesluta eller minska drastiskt av något intag. Helheten gör den stora skillnaden. Kostupplägget är enkelt att ta till sig och förstå. Inget krångel med att väga allt du äter. Lätt att komma igång och hålla kvar i nya vanor. Tänk att ett extra intag av kolhydrater innan träning gör att jag kan prestera så pass mycket bättre - underbart. Att matchvikten infunnit sig är bara en bonus.
Sandra
Client
Jag har cyklat och tränat målinriktat sedan flera år och under senaste åren har jag gett mig på triathlon. Det innebär många pass och timmar vecka. Jag har utvecklats, men har känt att det fattats något. Att vara intresserad av träningslära och bra grejer är en del av helheten. Andra delar är sömn och kost. Just kosten och näringsintag (före, under och efter träning) är områden som jag varit nyfiken på och läst lite om på nätet. När Kristina erbjöd mig att testa ett kostupplägg hoppade jag gladeligen på. Jag fick allmän information (hjälp mig här…) och instruktioner om kost och näringsrika råvaror samt bra exempel på frukost, lunch, middag och smoothie. Vi hade uppföljande coachsamtal efter någon vecka där vi gick in på mer detalj kring min träning och kosten samt hur intaget vid träning såg ut. Efter ytterligare några veckor hade vi ett nytt coachsamtal där fokus låg än mer på näringsintag av kolhydrater och elektrolyter under träning. Nu har det gått ca 8 (?) veckor sen jag började följa kostråden (visserligen med ofrivillig vila i ett par veckor) och kan konstatera följande: 1. Jag äter rätt kost och rätt mängd. Blandning av protein, fett och kolhydrater samt mycket grönt. Det har inneburit att sötsuget har minskat vilket i sin tur har lett till en liten, men viktig viktnedgång (ratio watt/kg). 2. Jag tänker mer i allmänhet mer på att äta och dricka rätt och mixat. 3. Rätt intag under träning (vi har ökat mängden energi under passen såsom sportdryck och intag av andra kolhydrater) vilket gör att jag återhämtar mig bättre och får ut mer av träningen samt att jag inte risker att bli sjuk efter intensiva perioder. 4. Effekt i form av uthållighet, snabbhet och styrka då? Det har gått för kort tid för att utläsa det, men jag är övertygad om att det kommer att ge effekt. Alternativet hade varit att fortsätta i samma spår och det hade definitivt inte bidragit till någon utveckling.
Johan von Walkendorff
Client
Client
"Lpsum cras excepturi faucibus, habitant sapien nam vestibulum osuere nihil cupidatat consectetur! Diam sit? Dolor ulehenderit atque quam pharetra"
Alice Griffin
Tracker
"Dui vulputate posuere suscipit, dictum eaque, senectus maiores sit, platea minima la rep as libero felis expedita minim, sagittis nec! Voluptate diamlo"
Amanda Wells
Styler
"Hic nonummy laboriosam ducimus! Tempora iure, veniam doloreearum phasellus! Penatibus augue soluta corrupti! Non de Penatibus"
Ethan Little
Player
"Earum, ac, repellendus. Penatibus reiciendis vehicula netus massa aute pede voluptatem curae! Risus laborum tellus. Hendrerit"
Heather Fowler
Client