Kostupplägg och coachning

Vill du ha hjälp hur du ska förändra dina matvanor?

Med individuell coachning så bli det både roligare och lättare att göra förändringar och troligare att du fortsätter. Därför erbjuder jag ett individuellt skriftligt kostupplägg som sedan följs upp genom 3 coachningstillfällen på telefon.
Gör så här:

Steg 1: fyll i formuläret nedan med uppgifter om din vikt och träningsmängd.

Steg 2: jag räknar ut ditt individuella behov och skickar ett skriftligt kostupplägg på mailen till dig inom några dagar.

Steg 3: Samtal 1 (ca en vecka efter att du fått kostupplägget). Här får du berätta mer om dig själv, vilka förutsättningar och mål du har. Utifrån det kommer vi tillsammans fram till vad du ska börja med och hur det praktiskt ska gå till. Samtalet tar ca 40 minuter.

Steg 4: Samtal 2 (ca 3-4 veckor efter samtal 1). Här följer vi upp vilka förändringar du gjort och erfarenheter av detta. Vi kommer fram till vad som behöver justeras och hur, fokus är på att hitta konkreta förändringar som du kan göra och få effekt av.

Steg 5: Samtal 3 (ca 4-6 veckor efter samtal 2). Nu är det dags att samla ihop dina erfarenheter och lärdomar och tillsammans göra upp en plan framåt. Vad gäller mat och ätande blir man aldrig ”klar” eftersom livet hela tiden ändras. Men nu är du ett gäng insikter rikare och kan antingen fortsätta på egen hand eller, om du vill, med hjälp av mig i 3 nya uppföljningar.

Pris för hela paketet är 2 400 kr.
Skulle du inte känna dig nöjd så kan du när som helst avsluta, och få pengarna tillbaka. Jag vill att det ska kännas riskfritt för dig att anmäla dig. Antingen får du positiva effekter av dina nya kostvanor eller så får du pengarna tillbaka.
Vad säger du? Är det dags att verkligen investera i dig själv och din egen utveckling och hälsa?
Fyll i formuläret nedan om du vill anmäla dig!

Anmäl dig här!