Kostupplägg och coachning

De tips och råd jag skrivit ner på den här sidan riktar sig till alla er som tränar. Men vad som är rätt förändringar för dig är individuellt. Jag säger inte att alla ska äta lika, även om grunderna är lika. 

Det gäller att hitta vad som är rätt sätt för dig och i vilken ände du ska börja, vilka förändringar som kan ge mest i ditt liv och för din träning. Vill du ha hjälp med detta så hjälper jag dig gärna!

Vi börjar med att du får ett individuellt kostupplägg som jag räknat ut utifrån din vikt och träningsmängd. Sen ringer jag dig ca en vecka efter du fått upplägget, för att jag ska lära mig mer om vem du är, vilka förutsättningar/mål du har. Utifrån det kommer vi tillsammans fram till vad du ska börja mer och hur det praktiskt ska gå till. Därefter bokar vi in uppföljning i det intervall du önskar och behöver. 

Gemensamt för de jag hjälp hittills är att de tycker att uppföljningen är den viktigaste delen för att verkligen göra förändringar.

Låter det intressant?

 

Jag erbjuder två olika paket:

Paket 1: Detta paket inkluderar:

  • ett skriftligt individuellt kostupplägg

  • coachning via telefon 3 gånger under 3 månader. Första samtalet tar ca 40 minuter och uppföljningarna tar ca 20 minuter per samtal.

Kostnad för hela paketet är 2600 kr. Om du inte är nöjd kan du när som helst avbryta och få alla pengar tillbaka.

Paket 2: Om du tränar på elitnivå och vill ha ett skräddarsytt program för dig så kan jag erbjuda ett tätare samarbete med:

  • avstämningar veckovis

  • där kostupplägget utgår från dina matvanor/preferenser

  • där vi tex provar ut rätt koncentration och mängd på sportdryck

  • där jag tar fram det material du behöver, (tex näringsberäknade recept mm)

  • och där vi hela tiden har en dialog kring vad du behöver för att nå bästa resultat,

Månadskostnad för detta är 1300 kr, betalning sker månadsvis. Du kan när som helst avsluta samarbetet om du inte känner att du får ut det du önskar.

Send a Message